TAKE Away
Förrätter
1. Samosa chatt: Krossad samosa med blandning av chutneys. Yoghurt, lök och koriander.
Pris 65:- ()
2. Dilli ki aloo chatt: Potatisplättar med granatäpple, mynta, tamarind chutneys med hemlagad kryddblandning.
Pris 65:- ()
3. Kurkure papadchatt: papadam med puffad ris, lök, tomat, färsk koriander och färsk mango.
Pris 65:- ()
4. Vegitarisk / Lamm Samosas: små piroger med vegetarisk- eller lammfärs fyllning. Serveras med chutneys.
Pris 60/65:- ()
5. Papadam: Krispigt linsbröd serveras med myntasås. 2 st.
Pris. 29:-
Vegetariska/Veganska Rätter
6. Paneer handi: Hemmagjord färskost med smakrika kryddor.
Pris 130:- ()
7. Hara kofta: Paneer dumplings med senaps grönsaker och limeblad chili.
Pris: 135:- ()
8. Bazaar ke chole: Kikärtor och krossad granatäpple tillagade med lök tomat ingefära och färsk koriander.
Pris 125:- ()
9. Methi wali dal: Gula linser bockhornsklöver chili och koriander.
Pris: 125:- ()
10. Dal palak: Spenat tillagad med gula linser ingefära chili och färsk koriander.
Pris: 125:- ()
11. Palak paneer: hemlagad ost med spenat chili och smör.
Pris: 130:- ()
12. Banarasi kofta: mjuk dumpling av keso och hemlagad färskost. Serverad med krämig cashewnötssås.
Pris: 135:-
13. Allo gobi ki handi: Potatis och blomkål tillagat med lök, tomat och chili.
Pris. 125:- ()
14. Paneer vindaloo: Hemlagad färskost tillagad med kryddig sås och palmvinäger.
Pris. 130:- ()
15. Phadi thali: Kockens val av vegetarisk gryta serveras med sallad och raita.
Pris: 140:- ()
Kyckling
16. Handi murgh: Grillad kyckling tillagad med egen kryddblandning bestående av nymald svartpeppar och kokosmjölk.
Pris 140:- ()
17. Chicken Tikka Masala: Marinerad grillad kycklingfilé i en mild sås av grädde, spiskummin.
Pris: 135:-
18. Butter Chicken: Tandoori marinerade kycklingfilébitar i en krämig sås av indiskt smör,
samt malda cashewnötter och kardemumma.
Pris 140:- ()
19. Murgh nimbu hari mirch: Kyckling tillagad i kokosnötsås, lime och grön chili.
Pris: 140:- ()
20. Chicken korma: Kycklingfilé tillagad med karamelliserad lök, cashewnötter och yoghurtsås.
Pris: 140:-
21. Chicken Vindaloo: Eldig kycklingrätt från Goa med palmvinäger, nejlikor och chili.
Pris 140:- ()
22. Chicken Madras: Kycklingfilé i en stark tamarind- och kokossås. Smaksatt med färska curryblad och koriander.
Pris 140:- ()
23. Hara murgh: Kycklingfilé med spenat grön chili ingefära och vitlök.
Pris 140:- ()
24. Smokey chickenpot: Klassisk kryddig kycklingrätt tillredd med hemlagade kryddor.
Pris – 145:- ()
25. Chiken Dhalwala: Curry Kings egenskapade rätt med potatis, curryblad och chili.
Pris 150:- ()
Lamm
26. Shikar ki handi: Lammgryta tillagad med tamarind, mangochutney och rostad tomat.
Pris 150:- ()
27. Kashmiri rogan josh: Lammgryta tillredd på traditionellt nordindiskt sätt med kardemumma, saffran och färsk koriander.
Pris 150:- ()
28. Lamm Vindaloo: Eldig lammrätt från Goa med palmvinäger, nejlikor och chili.
Pris 145:- ()
29. Lamm Chettinad: Kryddig lammgryta tillredd i kokosmjölk, senapsfrön, chili och svartpeppar.
Pris – 150:- ()
30. Lamm Korma: Mild lammgryta tillredd med cashewnötter, kardemumma, grädde och karamelliserad lök.
Pris 155:-
31. Lamm Achar: Lammrostbiff med röd chili, limeblad, färsk ingefära, pickles och kokosmjölk.
Pris 150:- ()
32. Lamm Butter masala: Mild krämig lammgryta med cashewnötter.
Pris 155:-
Skaldjur
33. Jhinga Dillwala: Kungsräkor tillredda i grön chili dill och senap.
Pris 170:- ()
34. Achaari Jhinga: Kungsräkor kokta i chili fänkål och kokosmjölk.
Pris 170:- ()
Tandoori/Grillrätter
35. Tandoori Kyckling: Kyckling marinerad med yoghurt lime Garam Masala och svartpeppar serveras med chutneys och tandoorisås.
Pris: 130:- ()
36. Bhatti Chicken Tikka: Yoghurt marinerad kyckling med husets egna kryddblandning serveras med chutney och tandoorisås.
Pris 130:-
37. Chili Murgh Tikka: Marinerat kycklinglår med cashew, ingefära, vitlök, chili. Serveras med fikonchutney och tandoorisås.
Pris 140:- ()
38. Gossht Achaari Tikka: Marinerad lammrostbiff med svartpeppar, chili, fänkål, koriander och mangopulver serveras med chutney och madras sås.
Pris: 150:- ()
39. Saffran Tandoori Jhinga: Marinerade jätteräkor med saffran, husets hemlagade kryddor
serveras med chutney och tandoorisås.
Pris 170:-
40. Lal Mirch ka Paneer: Husets egengjorda ost fylld med fikonchutney och marinerad i yoghurt, chili och fänkål. Serveras med tranbärschutney och tandoorisås.
Pris 135:- ()
41. Curry Kings egna mixade grilltallrik: Kyckling, lamm, räkor, ost. Serveras med Chutney och tandoorisås.
Pris 179:- ()
Tandoori Bröd
43. Enkelt nybakat Naanbröd.
Pris: 20:- (Glutenfritt 25:-)
44. Vitlöks Naanbröd.
Pris: 25:- (Glutenfritt 30:-)
45. Butter Naan: Naanbröd med smör och sesamfrön.
Pris: 30:-
46. Cheese Naan: Naanbröd med ost och koriander.
Pris: 35:-
47. Chili Naan: Naanbröd med chili och koriander.
Pris: 30:-
48. Papad aloo Paratha: Naanbröd fyllt med potatis chili Papadom.
Pris: 40:-
49. Peshwari Naan: Naanbröd med fyllt med kokos och nötter.
Pris: 45:-
Tillbehör
50. Raita: Yoghurtsås med tomat gurka lök och rostade kryddor.
Pris 25:-
51. Chatpata sallad: Blandad sallad med chili mango och myntadressing.
Pris 30:-
52. Chilipickles.
Pris: 10:-
53. Mango Chutney.
Pris: 10:-
54. Myntasås.
Pris: 10:-